Αρχική Σελίδα

Dongguan Golden Electrical Appliances Co., Ltd.

Dongguan Golden Electrical Appliances Co., Ltd.

1 2 3 4 5 6
Dongguan Golden Electrical Appliances Co., Ltd. Dongguan Golden Electrical Appliances Co., Ltd. Dongguan Golden Electrical Appliances Co., Ltd. Dongguan Golden Electrical Appliances Co., Ltd. Dongguan Golden Electrical Appliances Co., Ltd. Dongguan Golden Electrical Appliances Co., Ltd.

Στοιχεία Εταιρίας:

Είδος Επιχείρησης : Κατασκευαστής
Εξαγωγέας
Κύρια Αγορά : Δυτική Ευρώπη
Ανατολική Ασία
Νοτιοανατολική Ασία
Αφρική
Μάρκες : Golden
Αριθμός Υπαλλήλων : 600~800
Ετήσιες πωλήσεις : 50000000-60000000
Ιδρύθηκε Έτος : 2003
Εξαγωγή pc : 30% - 40%

Η ΧΡΥΣΉ ΗΛΕΚΤΡΙΚΉ Co. ΣΥΣΚΕΥΏΝ SHENZHEN, ΕΠΕ βρέθηκε το 2003, το οποίο ειδικεύτηκε στο σχέδιο, την κατασκευή, και τις πωλήσεις. Τα προϊόντα έρχονται σε επαφή με τους ηλεκτρομαγνητικούς ηλεκτρονόμους, κλείνοντας τους ηλεκτρονόμους με το μάνταλο, και αυτοκίνητοι ηλεκτρονόμοι, έχουμε 30series που χρησιμοποίησε στον αυτόματος-έλεγχο, επικοινωνία, αυτοκίνητος, εγχώρια συσκευή, παροχή ηλεκτρικού ρεύματος, εγκαταστάσεις γραφείων και ούτω καθεξής.

Καθιερωνόμαστε εδώ στην πόλη GongMing Shenzhen το 2003

Κίνηση προς την κοινοτική Songgong πόλη Shenzhen κωμοπόλεων Hongxing το 2008

Ανοίξτε έναν άλλο κλάδο στην πόλη Zhongshan κωμοπόλεων Xioalan έτσι ώστε μπορεί να συντηρήσει τον πελάτη μας που εντόπισε σε Zhongshan, Zhuhai, Foshan, και την πόλη Shunde.

Ανοίξτε Shenzhen GAODE ηλεκτρικό στην πόλη Songgang το 2010, και την οργάνωση ένα γραφείο πωλήσεων στην Κορέα στα τέλη του 2010.

Γραφείο πωλήσεων οργάνωσης στην επαρχία Fujian και Zhejiang επίσης.

Τον Οκτώβριο του 2012, ανοίγουμε τη ΧΡΥΣΉ ΗΛΕΚΤΡΙΚΉ Co. ΣΥΣΚΕΥΏΝ DONGGUANG, ΕΠΕ που έχει

Ο τομέας 20000 τετραγωνικών μέτρων, γραμμή 6 αυτόματος-παραγωγής, έχουμε κάνει το «κόστος κάτω» και τη «βελτίωση της ποιότητας».  Γινόμαστε γρηγορότεροι και καλύτεροι με τους πελάτες μας.

Έχουμε ISO14000: η πιστοποίηση ποιοτικών συστημάτων του 2004, και τα προϊόντα μας έχουν UL, VDE, TUV πιστοποίηση έγκρισης, και επίσης το Συμβούλιο Πολιτιστικής Συνεργασίας, πιστοποίηση CQC, όλα τα προϊόντα καλύπτει την απαίτηση ROHS.

Έχουμε την 12production-γραμμή, 15automatic-τυλίγοντας μηχανές, 10automatic-συγκολλώντας μηχανές, μηχανές ηλεκτρικός-επιθεώρησης 5automatic-. 5automatic σφραγίζοντας μηχανή αρθρώσεων επαφών μηχανών 20automatic και έχουμε την υψηλή ποιότητα, μέλη ομάδας υψηλής τεχνολογίας για να εξασφαλίσουμε την ποιότητα των προϊόντων μας.  

 «Ένας φίλος στήθων φέρνει μακρυά ένα απόμακρο έδαφος πλησίον» είναι η ιδέα μας, χτίσαμε ένα λειτουργικό σύστημα δικτύων και υπηρεσιών πωλήσεων, τα προϊόντα μας χρησιμοποιούνται σε όλη την Κίνα και άλλη περιοχή όπως τη Νότια Ασία, Μέση Ανατολή, και η αγορά της Ευρώπης, επομένως, τα προϊόντα μας πωλείται πολύ καλά και έχει κερδίσει την καλή φήμη από τον πελάτη μας πέρα από το σπίτι και abord. 

Στοιχεία επικοινωνίας
Dongguan Golden Electrical Appliances Co., Ltd.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mr. Barry

Τηλ.:: 86-0769-89299666-805

Φαξ: 86-0769-38935399

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)